Προσθετική Οδοντιατρική

Μερικές φορές το στόμα μετά από σχολαστικό κλινικό και ακτινογραφικό έλεγχο μπορεί να αποδειχθεί ότι έχει ανάγκη από σοβαρή φροντίδα.
Γι’αυτό το σκοπό χρησιμοποιούνται όψεις πορσελάνης και στεφάνες, οδοντικά εμφυτεύματα, και λεύκανση δοντιών.
Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα – ένα τέλειο χαμόγελο!
Το χαμόγελο είναι πλέον πιο όμορφο με μια πιο άνετη σύγκλειση και λειτουργία του στοματογναθικού συστήματος.
Αν έχετε χάσει κάποιο ή όλα τα δόντια σας λόγω τερηδόνας ή τραύματος, ένας εκ νέου επαναπροσδιορισμός του χαμογέλουμπορεί να είναι αυτό που σας χρειάζεται!
ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ / Μ.Ο
Μια κινητή συσκευή που αντικαθιστά τα φυσικά δόντια που λείπουν. Οι Μ.Ο αυτές αποτελούνται από ένα μεταλλικό σκελετό πάνω στον οποίο στηρίζεται μια ακρυλική βάση και τα δόντια της οδοντοστοιχίας. Οι Μ.Ο χρησιμοποιούνται όταν ένα ή περισσότερα φυσικά δόντια παραμένουν στην άνω ή κάτω γνάθο.

Οδοντοστοιχίες που »κλειδώνουν» στα δόντια σας. Οι συνδεσμοι ακριβείας κρατούν την οδοντοστοιχία στη θέση της με ασφάλεια και σας προσφέρουν ένα σίγουρο και ελκυστικό χαμόγελο, ένα χαμόγελο εμπιστοσύνης!

ΟΛΙΚΉ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΊΑ

Πρόκειται για την αντικατάσταση όλων των φυσικών δοντιών αφού έχουν αφαιρεθεί όλα τα δόντια. H Ολική οδοντοστοιχία αντικαθιστά όχι μόνο τα ελλείποντα δόντια, αλλά και τους μαλακούς και σκληρούς ιστούς που έχουν χαθεί.

Το ιατρείο μας συνιστά τη χρήση εμφυτευμάτων σε συνδυασμό με οδοντοστοιχίες, καθώς αυτή η πρακτική επιβραδύνει την απώλεια οστικής μάζας.

Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας.

www.emfiteymata.com

Skip to content