Οδοντικα Εμφυτευματα

Εμφυτεύματα δοντιων διαδικασια χωρίς πόνο – Δόντια την ίδια μέρα!

Είναι δυνατόν να έχουμε δόντια την ίδια μέρα ενώ για χρόνια είχαμε έλλειψη δοντιών σε μία ή περισσότερες περιοχές της άνω και της κάτω γνάθου;

Είναι πλέον εφικτό και υπό συγκεκριμένες προύποθέσεις μπορεί ο ασθενής να αποχωρήσει από το Ιατρείο με μία αμεση αποκατάσταση δοντιών της περιοχής του ελλείμματος δοντιών.

Με την Αμεση Φόρτιση των Εμφυτευμάτων επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη τοποθέτηση των προσωρινών στεφανών ή γεφυρών την ίδια μέρα της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

Η επιτυχία οφείλεται στον πολύ προσεκτικό σχεδιασμό όλων των σταδίων (ψηφιακή οδοντιατρική) που αφορούν την τοποθέτηση των οδοντικών εμφυτευμάτων, την κατασκευή της ακίνητης προσωρινής εργασίας από τον οδοντοτεχνίτη και την άριστη στοματική υγιεινή από τον ασθενή.

Εμφυτεύματα δοντιών: Πότε χρειάζονται;

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να χρειαστεί ένα οδοντικό εμφύτευμα.
Αν έχετε χάσει ένα δόντι λόγω τερηδόνας, τραυματισμού ή κάτι άλλο, η λύση είναι απλή!
“Ενα μόνιμο δόντι / εμφύτευμα μπορεί να αποκαταστήσει το χαμόγελό σας,
καθώς και τη λειτουργικότητα της σύγκλεισης σας.

Τα εμφυτεύματα αντικαθιστούν ολόκληρο το δόντι, συμπεριλαμβανομένης της ρίζας.


Από το γεγονός αυτό, προκύψουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις γέφυρες και τις συμβατικές προσθέσεις , όσον αφορά τη λειτουργία, την άνεση και την αισθητική του χαμογελου.

Ποια ειναι τα καλυτερα εμφυτευματα δοντιων: Είναι κατάλληλα για όλους;

Στο Ιατρείο μας χρησιμοποιούνται μόνο τα εμφυτεύματα δοντιων με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα, η οποία ξεκινά από τα 20 έως 45 χρόνια.
Το ποσοστό επιτυχίας τους φθάνει το 98% ειδικά αν τα εμφυτεύματα είναι μονήρη!

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο, τοποθετούνται και ενσωματώνονται στη γνάθο.

Αυτή η τεχνητή ρίζα διεγείρει την ανάπλαση οστού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου θεραπείας για τη διατήρηση και την ενίσχυση των ιστών των οστών και ούλων.

Φανταστείτε ότι έχετε ξανά ένα ολοκληρωμένο χαμόγελο !

Εάν έχετε ζήσει με ένα κενό στο στόμα σας που σας δυσκολεύει στη μάσηση, και σας αποτρέπει να χαμογελάτε μπροστά σε φίλoυς, γνωστούς και φωτογραφίσεις, τότε τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορεί να είναι η απάντηση που περιμένετε.

Μην διστάσετε να ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες του ιατρείου μας σχετικά με την απόκτηση μόνιμων οδοντικών εμφυτευμάτων.

Skip to content