Εμφυτευματα δοντιων|Δόντια την ίδια μέρα!

Εμφυτεύματα δοντιων χωρίς πόνο – Δόντια την ίδια μέρα!

Είναι δυνατόν να έχουμε δόντια την ίδια μέρα ενώ για χρόνια είχαμε έλλειψη δοντιών σε μία ή περισσότερες περιοχές της άνω και της κάτω γνάθου;

Είναι πλέον εφικτό (Full guided implant dentistry) με τη βοήθεια της Ρομποτικής|Ψηφιακής οδοντιατρικής και υπό συγκεκριμένες προύποθέσεις μπορεί ο ασθενής να αποχωρήσει από το Ιατρείο με μία αμεση αποκατάσταση δοντιών της περιοχής του ελλείμματος δοντιών.

Η επανάσταση της ψηφιακής τεχνολογίας στην οδοντιατρική είναι η Ρομποτική Οδοντιατρική!

Δόντια την ίδια μέρα-Πως γινεται!

Με την Αμεση Φόρτιση των Οδοντικών Εμφυτευμάτων επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη τοποθέτηση των προσωρινών στεφανών ή γεφυρών την ίδια μέρα της τοποθέτησης των εμφυτευμάτων.

Η επιτυχία οφείλεται στον πολύ προσεκτικό σχεδιασμό όλων των σταδίων (ψηφιακή οδοντιατρική) που αφορούν την τοποθέτηση των οδοντικών εμφυτευμάτων, την κατασκευή της ακίνητης προσωρινής εργασίας από τον οδοντοτεχνίτη και την άριστη στοματική υγιεινή από τον ασθενή.

Εμφυτεύματα δοντιών: Πότε χρειάζονται;

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στις οποίες μπορεί να χρειαστεί ένα οδοντικό εμφύτευμα.

Αν έχετε χάσει ένα δόντι λόγω τερηδόνας, τραυματισμού ή κάτι άλλο, η λύση είναι απλή!

“Ενα μόνιμο δόντι / εμφύτευμα μπορεί να αποκαταστήσει το χαμόγελό σας,
καθώς και τη λειτουργικότητα της σύγκλεισης σας.

Στο Οδοντιατρείο μας με τη βοήθεια της τεχνικής (Full guided implant dentistry) μέρους της Ρομποτικής|Ψηφιακής οδοντιατρικής είναι δυνατόν να έχουμε δόντια την ίδια μέρα! δειτε βίντεο:

Τα εμφυτεύματα αντικαθιστούν ολόκληρο το δόντι, συμπεριλαμβανομένης της ρίζας.
Από το γεγονός αυτό, προκύψουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις γέφυρες και τις συμβατικές προσθέσεις – όσον αφορά:

Ποια ειναι τα καλυτερα εμφυτευματα δοντιων: Είναι κατάλληλα για όλους;

Στο Ιατρείο μας χρησιμοποιούνται μόνο τα εμφυτεύματα δοντιων με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα, η οποία ξεκινά από τα 20 έως 45 χρόνια.
Το ποσοστό επιτυχίας τους φθάνει το 98% ειδικά αν τα εμφυτεύματα είναι μονήρη!

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι κατασκευασμένα από τιτάνιο και τοποθετούνται απευθείας στο σαγόνι και ενσωματώνονται στη γνάθο.

Αυτή η τεχνητή ρίζα διεγείρει την ανάπλαση οστού.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου θεραπείας για τη διατήρηση και την ενίσχυση των ιστών των οστών και ούλων.

Φανταστείτε ότι έχετε ξανά ένα ολοκληρωμένο χαμόγελο !

Εάν έχετε ζήσει με ένα κενό στο στόμα σας που σας δυσκολεύει στη μάσηση, και σας αποτρέπει να χαμογελάτε μπροστά σε φίλoυς, γνωστούς και φωτογραφήσεις, τότε τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορεί να είναι η απάντηση που περιμένετε.

Μην διστάσετε να ενημερωθείτε από τους επαγγελματίες του ιατρείου μας σχετικά με την απόκτηση μόνιμων οδοντικών εμφυτευμάτων.

Skip to content