Αισθητική Οδοντιατρική

Λευκανση δοντιων ΠειραιαςΛευκανση Δοντιων

Στο Ιατρείο: Μία ώρα μόλις είναι αρκετή για δόντια έως και οκτώ αποχρώσεις πιο Λευκά .
Στο σπίτι: Χρησιμοποιούμε ειδικά ατομικά ναρθηκάκια τα οποία φοράτε λίγες ώρες την ημέρα για λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ένα Λαμπρό, Φωτεινό χαμόγελο.

Smile Makeover /Νεο Χαμογελο

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Υγιές, Αρμονικό χαμόμεγο , ξεκινώντας από τη διεύρυνση ενός στενού χαμόγελου εως και την αλλαγή του σχήματος των δοντιών σας.
Γνωρίζουμε πώς να προσφέρουμε ένα χαμόγελο που να αντικατοπτρίζει τέλεια τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Ανάμεσα στις πιο τυπικές θεραπείες του smile makeover είναι οι όψεις πορσελάνης.
Οψεις πορσελανης

Οι όψεις πορσελάνης είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διόρθωση του οδοντικού τόξου (στραβά δόντια), και των αποχρωματισμένων δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη και απλή λύση όταν θέλετε ένα νέο όμορφο φωτεινό χαμόγελο. Μερικές φορές λόγω της αμεσότητας της επέμβασης αυτής αναφέρεται ως άμεση ορθοδοντική.

Οδοντικες θηκες ΠειραιαςΟλοκεραμικές στεφάνες-Θήκες

Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας. Χρησιμοποιούνται συχνά, όταν η δομή ενός δοντιού είναι σε κίνδυνο σε σημείο που οι ρίζες και τα νεύρα να διατρέχουν κίνδυνο.

Ένθετα και Οnlays

Χρησιμεύουν για την αντικατάσταση μίας μεγάλης έμφραξης (σφράγισμα). Συγκολλούνται στο δόντι σας, και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με υπάρχοντα δόντια σας .

Οψεις Ρητινης Πειραιας
Αόρατη Ορθοδοντική

Η Invisalign θεραπεία σας αποτελείται από μία σειρά σχεδόν αόρατα, αφαιρέσιμα aligners που τα αλλάζετε κάθε δύο εβδομάδες για το επόμενο set των aligners. Κάθε aligner κατασκευάζεται ατομικά για τα δόντια σας, και για τα δόντια σας μόνο. Όπως θα αλλάζετε κάθε aligner, τα δόντια σας θα μετακινούνται σταδιακά, εβδομάδα με εβδομάδα, μέχρι να ισιώσουν στην τελική θέση που καθορίστηκε από τον οδοντίατρο-ορθοδοντικό σας.

http://www.invisalign.gr/

Skip to content