Ψηφιακή Οδοντιατρική

ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Θέλετε να δείτε πως θα μοιάσει το χαμόγελό σας προτού αρχίσει ακόμη η θεραπεία; Με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού απεικόνισης, ενισχύουμε ψηφιακά μια φωτογραφία από το χαμόγελό σας για να σας δείξουμε τι να περιμένετε από τη συνιστώμενη μας αισθητική οδοντιατρική.

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Ιατρείο μας χρησιμοποιεί το σύστημα ψηφιακής ακτινογραφία VistaScan Mini Plus ανωτέρας γερμανικής τεχνολογίας το οποίο μειώνει την ακτινοβολία εως 10 φορές συγκριτικά με τη συμβατική ακτινογραφία .

vistascan-mini-plus_emotical

Χρησιμοποιεί ένα μικρό αισθητήρα  που τοποθετείται μέσα στο στόμα και λαμβάνεται μια ακτινογραφία υψηλής ανάλυσης 22 LP/mm, 16-bit (65.536). Αυτός ο αισθητήρας λειτουργεί σαν μια μικροσκοπική φωτογραφική μηχανή που είναι πιο ευαίσθητος στην ακτινοβολία του ακτινογραφικού μηχανήματος σε σχέση με το κανονικό φως.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Στο Ιατρείο χρησιμοποιείται φωτογραφική μηχανή Nikon 3200 με φακό macro 85mm και ειδικό ασύρματο ring flash για ποιοτική φωτογράφιση υψηλής ανάλυσης όπου χρησιμοποιείται για διαγνωστικούς σκοπούς ανάλυσης του χαμογέλου και συνδυάζεται με το σύστημα cad/cam για το σχεδιασμό του dental smile design της 3shape.

οδοντιατρικη φωτογραφιση

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ

Η ενδοστοματική κάμερα είναι μια πολύ μικρή φωτογραφική μηχανή που μας επιτρέπει να δούμε σαφείς και ακριβείς εικόνες από το στόμα, τα δόντια και τα ούλα και να κάνουμε ακριβείς διαγνώσεις.

Εκτός από την κάμερα , ο γιατρός χρησιμοποιεί μια ημι-επαγγελματική φωτογραφική μηχανή που παράγει εικόνες υψηλής ανάλυσης. Αυτά παρέχουν μια πιο ακριβή διάγνωση και χρησιμοποιούνται επίσης για μεγαλύτερη ακρίβεια κατά τη διάρκεια όλων των πολύπλοκων περιπτώσεων επανορθωτικής και αισθητικής.

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Αυτό είναι η αποκατάσταση των δοντιών με τρόπο πολύ συντηρητικό και λιγότερο επεμβατικό.