Αισθητική Οδοντιατρική

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ / Smile Makeover
Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ξεκινώντας από τη διεύρυνση ενός στενού χαμόγελου εως και την αλλαγή του σχήματος των δοντιών σας.
Γνωρίζουμε πώς να δημιουργήσουμε ένα χαμόγελο που να αντικατοπτρίζει τέλεια τις επιθυμίες και την προσωπικότητά σας. Ανάμεσα στις πιο τυπικές θεραπείες του smile makeover είναι οι όψεις πορσελάνης.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Όψεις πορσελάνης
Οι όψεις πορσελάνης είναι ένας εύκολος τρόπος για τη διόρθωση του οδοντικού τόξου (στραβά δόντια), και των αποχρωματισμένων δοντιών. Οι όψεις πορσελάνης είναι μια γρήγορη και απλή λύση όταν θέλετε ένα νέο όμορφο φωτεινό χαμόγελο. Μερικές φορές λόγω της αμεσότητας της επέμβασης αυτής αναφέρεται ως άμεση ορθοδοντική.

Ολοκεραμικές στεφάνες (Θήκες)
Χρησιμοποιούνται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για επανορθωτικούς. Βελτιώσουν την αισθητική ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τη λειτουργία των δοντιών σας. Χρησιμοποιούνται συχνά, όταν η δομή ενός δοντιού είναι σε κίνδυνο σε σημείο που οι ρίζες και τα νεύρα να διατρέχουν κίνδυνο.

Ένθετα και Οnlays
Χρησιμεύουν για την αντικατάσταση μίας μεγάλης έμφραξης (σφράγισμα). Συγκολλούνται στο δόντι σας, και είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν με υπάρχοντα δόντια σας .

Skip to content